banner
Ingelogd als: Bezoeker
Grottochten buitenland

 

Hoewel er in België heel wat grotten zijn, blijft Frankrijk het Mekka van de speleologie. De grotten zijn er meestal uitgestrekter, de galerijen groter en de zalen indrukwekkender dan in ons eigen land. En dan spreken we nog niet over de bovengrondse geneugten als het aangename klimaat of het lekkere eten. Daarom trekken we regelmatig  op speleotocht naar Frankrijk. Dit doen we tijdens de schoolvakanties of verlengde weekends.

                         Tijdens onze jaarlijkse zomerreis van twee of meer weken, combineren we speleologie met andere sporten zoals via ferrata, grotduiken, wandelen of canyoning. Uiteraard nemen we ook de nodige tijd om simpelweg de 'toerist' uit te hangen. Wanneer dit niet in je agenda past, hoef je niet de volledige zomerreis bij te wonen. Je kan ook aansluiten voor een kortere periode.

               Onze buitenlandse reizen beperken zich niet tot Frankrijk. De voorbije jaren verkenden we ook de ondergrond in Engeland, Wales, Zwitserland of Hongarije. Zulke tochten vragen natuurlijk wel meer voorbereiding en degelijke afspraken. In elk geval beleef je op onze buitenlandse reizen grottochten die je nooit meer zal vergeten.